Spring naar content

Een echt
familiebedrijf...

Voortdurend verrassen

Een echt familiebedrijf, waar iedereen dezelfde passie voor bloemen en lifestyle deelt. Daar worden wij oprecht gewoon heel erg blij van. En creatief. Als trendcatchers weten we als geen ander dat wat vandaag in de mode is, morgen overwaait. Marktkennis, stijlgevoel en creativiteit. Voortdurend verrassen en innoveren, dat is Floriette.

Ecologisch en sociaal duurzaam

Een duurzaam bedrijf met duurzame ambities. Dat is waar Floriette voor staat. Of het nu onze droogbloemen of verse bloemen zijn. We proberen we onze opdrachtgevers altijd te overtuigen van duurzame oplossingen. Denk aan ecologische bloemen en kartonnen verpakkingen.

Dutch flower design by Floriette

In ons atelier verstaan we de kunst om ‘de juiste bloemen bij elkaar te leggen’. Dat klinkt nuchter, maar vraagt om finesse. Dutch Design by Floriette

Ontdek de finesse van Floriette

waar wij voor staan

Afbeelding3

Een duurzaam en eerlijk verhaal

Een duurzaam bedrijf met duurzame ambities. Dat is waar Floriette voor staat. Of het nu onze gedroogde of onze verse producten zijn. Van Hollands ecologisch geteelde bloemen tot een samenwerking met de sociale werkplaats. Bij Floriette krijg je een duurzaam product.

Middel 2@2x

Met een glimlach

De juiste bloemen. De juiste stijl. De juiste inhoud, verpakking en sticker. Over ons assortiment wordt nagedacht tot in de puntjes. Producten gereed voor zowel de offline als online winkelvloer. Aangepaste Ideeën of wensen? Alles is mogelijk. Ontzorgen van begin tot eind, met een glimlach.

Middel 3@2x

Dutch flower design

Een verfijnd stijlgevoel. In ons atelier verstaan we de kunst om ‘de juiste bloemen bij elkaar te leggen’. Dat klinkt nuchter, maar vraagt om finesse. Trendy en vooruitstrevend. Dutch flower design by Floriette.

Middel 4@2x

krachtig internationaal netwerk

In ons atelier verstaan we de kunst om ‘de juiste bloemen bij elkaar te leggen’. Dat klinkt nuchter, maar vraagt om finesse. Dutch Design by Floriette

Middel 5@2x

Kennis van de markt tot in elke steel

Van de internationale bloemenexport tot de bloemist om de hoek, van delphinium tot pioen, wij kennen de wereld van de sierteelt tot in elke steel. We weten waar we over praten. Kennis en ervaring, en een groot netwerk combineren met een verfijnd stijlgevoel. Dat is onze kracht.

Middel 6@2x

Alles moet kloppen

Als het om kwaliteit gaat, zijn we veeleisend. Dat begint intern. Eerlijkheid, duidelijkheid en goede arbeidsomstandigheden voor collega’s en uitzendkrachten. Onze standaard is heel hoog. Dat geldt uiteraard ook voor onze producten. De juiste bloemen. De juiste hoeveelheid en goede kwaliteit. Alles wat de deur uitgaat moet kloppen. Het moet gewoon goed zijn.

Een kijkje achter de schermen

Kom langs en ontdek onze wereld.