Spring naar content

De Keukenhof: laatste weekend van 2022!

Zin in een fleurig uitje dit weekend? Dan is de Keukenhof écht een aanrader! De Keukenhof kennen we allemaal wel van de mooie plaatjes en toeristische attractie. Maar, ben jij er zélf wel is geweest?

 

Nu is het moment!

Dit weekend is hét laatste moment om de Keukenhof te bezoeken. Krokussen, narcissen, hyacinten en kleine tulpen vliegen je om de oren. Een ware beleving om doorheen te lopen!

 

Binnen- en buitentuin.

De prachtige bloementuin wordt ook naar binnen doorgetrokken, hier vind je prachtige bloemen en planten. Je kunt hier regelmatig verschillende bloemenshows bezoeken zoals de rozenshow, orchideeënshow, narcissen en bolgewassen show. Kwekers laten hier hun mooiste bloemen zien. Iedere week wordt weer een andere bloemenshow opgebouwd!

Benieuwd wat er dit weekend bij de Keukenhof georganiseerd wordt?

Klik hier voor de actuele agenda.

 

Tip van Floriette!

Pssst, liever niet in de drukte De Keukenhof bezoeken? Zorg dan dat je voor 10.30 of na 16.00 het park bezoekt. Dan is het nét een stuk rustiger dan andere momenten.

 

Ben jij inmiddels overtuigd om De Keukenhof is van dichtbij te bekijken? Leuk! Wat ons betreft een echte aanrader. Veel plezier! Meer handige tips? Blijf op de hoogte van de laatste bloementrends via onze socials @WildflowersbyFloriette en @Floriette_Trend

 

Scoor hier je tickets voor De Keukenhof.

Kom langs en ontdek onze wereld.